T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ERZURUM / YAKUTİYE - Mecidiye İlkokulu

Mecidiye İlkokulu

Telefon
0442 242 42 95
Belgegeçer
0 442 242 98 54
WEB
https://mecidiyeio25.meb.k12.tr
Adres
KAZIM KARABEKİR PAŞA MAH. ŞEHİT MURAT KAPTAN SK. MECIDIYE ILKOKULU BLOK NO: 22 YAKUTİYE / ERZURUM
Vizyon
Öğrencilerimizin gözlerindeki ışığı, öğrenme isteği ile bütünleştirerek, kültürlü, ahlaklı, vatanını seven, değerlerini yaşayan ve yaşatan, ileri görüşlü bireylere dönüştürmektir. Bunun için yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliği ile Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak yenileşme ve gelişmeyi ilke edinen örnek ve model bir ilköğretim okulu olmaktır.
Misyon
Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onları gelecek yüzyılların ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak. Başkasını değil, kendimizi rakip görerek dünyanın en önemli işi olan eğitimde daha mükemmelini aramak. Geleceği yönlendirecek öğrencilerimize sporla, sanatla ve sosyal aktivitelerle zenginleştirilmiş eğitim olanakları sunmak.
Başarılar
YARIŞMA ADI KAPSAMI / DERECESİ ONAY Şiir okuma yarışması İlçe Çapında 2. oldu Yayınlandı Kurum Adı : Mecidiye Ortaokulu - İlkokulu Rehber Öğretmen : EBRU YAĞANOĞLU Katılımcılar : SEDA KARAGÖZ ŞİİR OKUMA YARIŞMASI İl Çapında 4. oldu Yayınlandı Kurum Adı : Mecidiye Ortaokulu - İlkokulu Rehber Öğretmen : EBRU YAĞANOĞLU Katılımcılar : SEDA KARAGÖZ KOROLAR YARIŞIYOR İlçe Çapında 2. oldu Yayınlandı Kurum Adı : Mecidiye Ortaokulu - İlkokulu Rehber Öğretmen : AYŞE GEZMİŞOĞULLARI Katılımcılar : OKUL KOROSU ÖDÜLLÜ SAĞLIK KULÜBÜ PROJE YARIŞMASI İl Çapında 1. oldu Yayınlandı Kurum Adı : Mecidiye Ortaokulu - İlkokulu Rehber Öğretmen : ÖZLEM KIYICI,EBRU YAĞANOĞLU Katılımcılar : MUSA SAYIM,AYŞE KIZILKAYA,ŞEYME KÜÇÜK,SÜNDÜZ ARAÇ,SÜMEYYE KORKMAZ
Öğretmen :20
Öğrenci :184
Derslik :16
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2850
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
08.45-14.25
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Ulaşım
Cumhuriyet Caddesine 1 km
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Kavak Mahallesi Yeni Curling Sahası Altı
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl Merkezinde
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır