ERZURUM / YAKUTİYE - Mecidiye İlkokulu

May

Millî Eğitim Bakanlığınca, internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilecek tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı, "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu.

Nis

Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı ile ilgili bilgilendirme çalışmaları yapıldı.

Nis

Trafik ile Güvenli Yarınlara proje çalışmamız belirlenen okullarda yapılmaya devam ediyor.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı.

Orman haftası etkinliklerimiz.

Mrt

Okulumuzda "Okuluzun Değerler Eğitimi" projesi kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Mrt

"18 Mart Çanakkale Zaferi" programı okulumuzda yapıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Erzurum’un Kurtuluşu okulumuzda yapılan törenle kutlandı.

08-14 Ocak Enerji Verimliliği Haftası kapsamında yaptığımız etkinlikler.

08-14 Ocak Enerji Verimliliği Haftası

Okulumuzda kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Öğrencilerimizle birlikte Kızılay Afet Merkezine gezi düzenledik.

Cumhuriyetimizin 100.Yılını okulumuzda yaptığımız programda coşkuyla kutladık.

Afet eğitimi kapsamında deprem tatbikatımızı yaptık.